Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

13 juni: Sportakkoorden Festival Groningen

Heb je bijgedragen aan het sportakkoord in jouw gemeente? Ben je benieuwd hoe anderen aan de slag zijn geweest met hun sportakkoord? En heb je zin in een gezellige bijeenkomst om terug te blikken én vooruit te kijken? Dan ben je van harte welkom op het sportakkoorden festival op 13 juni as. in MartiniPlaza te Groningen.

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord 'Sport verenigt Nederland' getekend en nu, na bijna vier jaar, zijn in nagenoeg alle gemeenten diverse groepen aan de slag gegaan met de activiteiten uit hun eigen lokale sportakkoord!

Wij zijn trots op al die lokale sportakkoorden en de partijen die zich daaraan hebben verbonden. Reden dus voor een feestje met iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Voor twaalf festivals maar liefst, die gaan plaatsvinden in de zomermaanden juni-, juli en september 2022 op twaalf verschillende plekken in het land.

Voor wie?
Onder de noemer “Lang leve het Sportakkoord!” nodigen we iedereen die heeft meegeholpen aan het lokale sportakkoord uit voor het festival. Dit zijn: de vrijwilligers van de sportvereniging, de zorgverleners, de gymleraar, beleidsmaker van de gemeente, wethouder en raadsleden, de clubondersteuner en adviseur, lokale sportraad, de GGD-er, de buurtsportcoach, sportschooleigenaar, de fysiotherapeut, de supermarkteigenaar en al die andere betrokkenen van het lokale sportakkoord.

Avondprogramma met buffet
Locatie is, hoe kan het anders, een inspirerende sportlocatie. Tijdstip is de avond, te starten met een maaltijd voor alle bezoekers. Onder inspirerende begeleiding van Habib Kazemi gaan we met elkaar delen wat er is bereikt; Wat is er terecht gekomen van die mooie ambities uit het nationale sportakkoord? Hoe staat het met de beweegvaardigheid van de jeugd? Hoe is er gewerkt aan meer vitale sportclubs? Is de sportcultuur positiever geworden? En ook inclusiever? We zullen het zien op de sport- en beweegmarkt!
En we blikken vooruit: Hoe nu verder met de lokale kernteams en de sportakkoorden? Welke ambities hebben we nog meer?

18.00 – 19.00 uur Inloop met buffet
19.00 – 19.30 uur Terugblik op bijna 4 jaar sportakkoorden met lokale vertegenwoordigers
19.30 – 20.40 uur Sport- en beweegmarkt waar (partners van) lokale sportakkoorden zich laten zien!
20.40 – 21.00 uur Vooruitblik: in gesprek met de landelijk partners én de zaal
21.00 – laat Borrel

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het middagprogramma voorafgaande het Sportakkoordenfestival, het Lerende Netwerk voor de buurtsportcoaches, dan kun je hier klikken voor meer informatie.

Aanmelden
Aanmelden voor het Sportakkoorden Festival kan tot 11 juni a.s. via onderstaand formulier.