Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Samenwerking SportMatchNoord en SportWorks

Gezamenlijk naar een optimale en duurzame match!

SportMatchNoord, waarvan Huis voor de Sport Groningen één van de initiatiefnemers is, wil organisaties helpen bij het invullen van hun sportvacatures en werkzoekenden volwaardige banen in de sport bieden. Het zet zich in om de juiste sportprofessionals bij organisaties te plaatsen zodat de samenleving meer gaat bewegen, gezonder wordt en sport & bewegen gewoon leuk blijft vinden. Een overtuiging die naadloos aansluit bij SportWorks. Zij ontwikkelen mens en organisatie door middel van competentie- en persoonlijkheidsassessments en online soft skills trainingen en persoonlijke coaching. Zo zorgen zij dat een optimale match een succesvolle duurzame samenwerking wordt.

Online assessment
SportWorks en SportMatchNoord bieden gezamenlijk opdrachtgevers en kandidaten inzicht in persoonlijkheid en competenties. Dit draagt bij aan een betrouwbaar beeld over het potentieel van sportprofessionals en -organisaties. Het biedt inzicht in competenties, drijfveren en gedragsstijlen. Het online assessment is inzetbaar voor opdrachtgevers bij de werving en selectietrajecten, en ook voor kandidaten om met persoonlijk inzicht hun kansen op de sportarbeidsmarkt te vergroten.

Koppeling aan werving en selectietraject
Welke groeimogelijkheden heeft een medewerker? Op welke gebieden heeft hij/zij behoefte aan ondersteuning of coaching? Waar zitten zijn talenten? Welke (team)rol past het beste? Neem ik de best passende kandidaat aan? Om antwoord te krijgen op deze vragen is het van belang om goed inzicht te krijgen in de functie en de medewerker die je aan wil nemen.

Het online competentie- en persoonlijkheidsassessment geeft inzicht in competenties; talenten en kwaliteiten, en ook in valkuilen en uitdagingen. Je kunt een feitelijke verwachting vaststellen met betrekking tot succesvol functioneren in een functie en het team.

Het assessment is naast selectie inzetbaar voor coaching, persoonlijke ontwikkeling, training en re-integratietrajecten, loopbaanadvies, teamontwikkeling en als je afscheid gaat nemen van een medewerker.

Persoonlijk inzicht
Elke sportprofessional heeft drijfveren, talenten, kwaliteiten en natuurlijk ook ontwikkelpunten. Maar hoe breng je die in kaart en waarom is dat van belang? Inzicht in je sterke punten, interesses, drijfveren en ontwikkelpunten helpt je om de dialoog aan te gaan. Waar wil jij je verder in ontwikkelen en welke functies en rollen passen het beste bij jou? Waar krijg je energie van? Wij brengen dit helder in kaart en koppelen in een persoonlijk (online) gesprek de resultaten terug.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de samenwerking, onze diensten en de online assessments? Mail naar info@sportmatchnoord.nl en wij bellen je terug.