Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Webinars voor sportverenigingen

Samenwerking Rabobank en NOC*NSF

Rabo Kring Groningen-Drenthe (Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Emmen-Coevorden, Groninger Land, Het Drentse Land, Noordenveld West Groningen & Stad en Midden Groningen) organiseren samen drie webinars voor sport- en cultuurverenigingen. Doel is om zoveel mogelijk sport- en cultuurverenigingen te helpen om gedurende deze coronacrisis zowel intern als extern goed te blijven communiceren, de binding met de leden te behouden en ook (financieel) te overleven.

Aanbod webinars

Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Onder leiding van Martin van Berkel (eigenaar Clubbereik en manager Communicatie & Media bij Nederlandse Volleybalbond)
Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content?

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

Financieel gezond de crisis door
Onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Lees hier meer informatie over bovengenoemde webinars.

Datum / tijd / aanmelden

Communiceren, juist nu! Maar hoe?
Datum: Ma 18 mei
Tijd: 20.00u tot 21.30u
Uiterlijk opgeven vóór: Vr 15 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Datum: Wo 20 mei
Tijd: 20.00u tot 21.30u
Uiterlijk opgeven vóór: Zo 17 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Financieel gezond de crisis door
Datum: Do 28 mei
Tijd: 20.00u tot 21.30u
Uiterlijk opgeven vóór: Ma 25 mei
Meld je hier aan voor deze webinar.

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk en aanbevolen om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Na aanmelding krijg je van een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar.

Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.