Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Cursus Beweegplezier vanaf 4

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners, organiseren we dit najaar de cursus ‘Beweegplezier vanaf 4’ voor alle professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

WAT IS BEWEEGPLEZIER VANAF 4?
Beweegplezier vanaf 4 draag bij aan het meer bewegen voor kinderen van 4–12 jaar in de professionele opvang. Deze interventie is een antwoord op het probleem dat kinderen binnen deze omgeving te weinig bewegen. Beweegplezier vanaf 4 vergroot de kennis en vaardigheden van pedagogische medewerkers binnen de professionele opvang om kinderen op een eenvoudige en uitdagende manier te laten bewegen.

Beweegplezier vanaf 4 daagt kinderen uit om te spelen en te bewegen en het plezier hiervan te ervaren. De werkwijze wordt toegepast binnen opvangorganisaties waar kinderen van 4-12 jaar komen. Groepsleiding of begeleiders worden in een training toegerust om met de kinderen spelenderwijs te bewegen.

Beweegplezier vanaf 4 integreert spelenderwijs bewegen en spel met eenvoudige materialen in de dagelijkse structuur van een buitenschoolse opvang of naschoolse opvang.

VOOR WIE?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die werkt of wil werken met deze doelgroep (kinderopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang, voorscholen en overige aanbieders).

CURSUSINFORMATIE

Beweegplezier vanaf 4
Donderdag 8 september 18:30-21:30
Donderdag 15 september 18:30-21:30
Donderdag 22 september 18:30-21:30
Donderdag 29 september 18:30-21:30

Locatie: Kids2b Winsum
Warfstraat 1
9951 BS, Winsum

KOSTEN

Door de subsidie uit het Provinciaal Beweegakkoord worden de cursuskosten voor een deel vergoed.
Dit betekent dat het voor jou als deelnemer 230 euro kost voor deelname, in plaats van € 290 euro.
Dit is inclusief certificaat en studiemateriaal.

AANMELDEN
Aanmelden kan tot 1 september a.s. via onderstaand formulier.