Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Cursus Beweegplezier vanaf 4

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners, organiseren we dit voorjaar i.s.m. Alfa-college de cursus ‘Beweegplezier vanaf 4’ in Midden-Groningen voor alle professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

WAT IS BEWEEGPLEZIER VANAF 4?
Beweegplezier vanaf 4 is een training voor iedereen die werkt met 4-12 jarigen. Plezier in bewegen is de rode draad. Je wordt getraind in het ontwikkelen én uitvoeren van een uitdagend beweegaanbod voor 4-12 jarigen. Je krijgt veel verschillende spel- en beweegvormen, waaronder: kennismakingsspelen, estafettespelen, buiten spelen, spelen met andersoortig materiaal, lijf aan lijf spelen en sport specifieke activiteiten. Ook ga je aan de slag om beweegactiviteiten te bedenken en bestaande activiteiten aan te passen aan de leeftijd waarmee je werkt.

CURSUSINFORMATIE
Beweegplezier vanaf 4

Dinsdag 9 mei 18.30-22.00 uur
Dinsdag 23 mei 18.30-22.00 uur
Dinsdag 30 mei 18.30-22.00 uur

LOCATIE
CBS Het Galjoen / Kinderopvang Galjoen Prokino
Van Heemskerckstraat 32
9601 HD Hoogezand (Midden-Groningen

Bekijk hier de volledige scholingskalender 2023.

KOSTEN
De kosten per deelnemer bedragen 250,- (inclusief certificaat, Bres spelenboek, handleiding).

AANMELDEN
Aanmelden kan t/m 21 april a.s. via onderstaand formulier.