Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Netwerkbijeenkomst Inclusief Sporten en Bewegen 2020

Huis voor de Sport Groningen organiseert op donderdag 27 februari a.s. een netwerkbijeenkomst over Inclusief Sporten en Bewegen. Ben jij werkzaam binnen dit gebied? Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze meeting waarin we jou willen inspireren en de mogelijkheid willen geven om te netwerken.

Programma

17.00 – 18.00 uur
Inloop met soep en broodjes. Tijdens dit moment kun je zelf ervaren hoe het is om een handicap te hebben door o.a. het rijden in een rolstoel, hoe voelt het om senior te zijn, hoe is het om een visuele of auditieve beperking te hebben.

18.00 – 18.45 uur
Centrale aftrap door Jan de Kort. Jan is schrijver en adviseur doofblind. Hij heeft het Syndroom van Usher en neemt ons mee in zijn persoonlijke verhaal over de zoektocht naar acceptatie en de rol van bewegen.

18.45 – 20.00 uur
In subgroepen neemt de gespreksleider jullie mee in het thema: 'samenwerken' en gaan we concreet aan de slag. Welke uitdagingen liggen er in jouw regio en met wie ga jij vervolgens aan de slag?

20.00 uur
Afsluiting met hapje en drankje en gelegenheid om na te praten.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Huis voor de Sport.

Locatie

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het Grandcafé Noorderpoort Gastvrijheid en Toerisme

Adres:

Boumaboulevard 113, 9723 ZS Groningen
(in het Hitachi Capital Mobility Stadion (oude Euroborg))