Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Bijeenkomst De Energieke Club

Amateurclubs luiden de noodklok over stijgende energiekosten:
“We kunnen onze leden toch geen € 150,- extra contributie laten betalen?” (*)

Hierbij nodigen we jouw vereniging van harte uit voor de bijeenkomst 'De Energieke Club' op 7 oktober a.s. in de week van de duurzaamheid.

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je, als deelnemer aan De Energieke Club, een gratis toolbox die jouw vereniging (verder) kan helpen met het verduurzamen van de accommodatie. Tevens combineren we dit met een bezoek aan de wedstrijd van FC Groningen tegen RKC.

Voor wie?
Bestuurslid samen met een (toekomstige) Energiecoördinator.

Programma 7 oktober

  • 18.15 uur: inloop/ontvangst in de Leyhoeve (parkeren in/rondom Euroborg). Tevens de mogelijkheid om vooraf, tegen betaling, wat te eten bij de Leyhoeve.
  • 18.30-19.30 uur: tips en advies over verduurzaming en kostenbesparing
  • 19.30 uur: te voet verplaatsen naar stadion Euroborg
  • 20.00-22.00 uur bezoek wedstrijd FC Groningen-RKC
  • Na afloop uitreiking toolbox

Aanmelden
Dit kan tot en met woensdag 5 oktober (17.00 uur) via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. We hopen je te begroeten op 7 oktober!

(*) Deze quote stond op 10 september jl. in een artikel van het Dagblad van het Noorden. Clubs vrezen voor hun nieuwe energiecontract, dat vele malen hoger zal zijn dan daarvoor. HET moment om een volgende stap te maken in het verduurzamen van je accommodatie. Waar kun je nog op besparen? De toolbox van De Energieke Club kan jouw vereniging hierbij helpen. Meld je aan!

De Energieke Club is een initiatief van de volgende partners:
FC Groningen, Provincie Groningen, Rabobank, New Energy Business Platform en Huis voor de Sport Groningen.