Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Financieel Vitaal: samenwerking tussen Noorderpoort en Huis voor de Sport Groningen

Noorderpoort en Huis voor de Sport Groningen (HvdSG) hebben een samenwerking waarmee ze penningmeesters van sportverenigingen ondersteunen, genaamd Financieel Vitaal. Studenten van de MBO opleiding Business & Administratie werken onder begeleiding van medewerkers van HvdSG aan de boekhouding en contributie-inning van verschillende sportclubs. Zo wordt de werkdruk van de penningmeester verlaagd en de studenten hebben en betekenisvolle stage.

In het kort

Duur
Doorlopend

Dienst
Financieel Vitaal

Doelgroep
Verenigingen

Resultaat
Tijdbesparing

Leerzaam en professioneel

“Ik vind sport leuk en de combinatie met financieel administratieve werkzaamheden zorgt ervoor dat deze stage uitstekend bij mij past. Het coderen, inboeken en afletteren van de facturen bij een bank- afschrift is waar ik mij voornamelijk mee bezig houd. Het is een leuke werkomgeving en de begeleiding bevalt me ook goed. Ik leer hier hoe het is om te werken in het bedrijfsleven en dat ik een professionele werkhouding moet hebben. Tot nu toe heb ik al meer geleerd dan ik had verwacht,” aldus Tim Kok één van de stagiaires bij Financieel Vitaal.

“Het leerbedrijf helpt mij bij het opmaken van de jaarcijfers. Ze ontzorgen en nemen een aantal administratieve taken over van mij. Dit levert mij een fikse tijdsbesparing op. De samenwerking bevalt mij uitstekend en dat ze werken met studenten is voor ons geen probleem. Ik heb de indruk dat het Noorderpoort gekwalificeerde studenten levert die goed worden begeleid.”

Renze van der Leij, penningmeester van voetbalvereniging HSC

Wij kunnen jou helpen!

Neem nu contact met ons op.

Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook kun je ons e-mailen met jouw vraag, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.