Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Cursus Beweegplezier vanaf 4

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners, organiseren we dit voorjaar i.s.m. Alfa-college de cursus ‘Beweegplezier vanaf 4’ in Uithuizermeeden voor alle professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

WAT IS BEWEEGPLEZIER VANAF 4?
Beweegplezier vanaf 4 is een training voor iedereen die werkt met 4-12 jarigen. Plezier in bewegen is de rode draad. Je wordt getraind in het ontwikkelen én uitvoeren van een uitdagend beweegaanbod voor 4-12 jarigen. Je krijgt veel verschillende spel- en beweegvormen, waaronder: kennismakingsspelen, estafettespelen, buiten spelen, spelen met andersoortig materiaal, lijf aan lijf spelen en sport specifieke activiteiten. Ook ga je aan de slag om beweegactiviteiten te bedenken en bestaande activiteiten aan te passen aan de leeftijd waarmee je werkt.

CURSUSINFORMATIE
Beweegplezier vanaf 4

Vrijdag 17 februari 13:15-17:00 uur
Vrijdag 17 maart 13:15-17:00 uur
Vrijdag 31 maart 13:15-17:00 uur
Docent: Gerkina Doze

LOCATIE
BSO Uithuizermeeden
Willem de Mérodelaan 3
9982 LK Uithuizermeeden

Bekijk hier de volledige scholingskalender 2023.

KOSTEN
De kosten per deelnemer bedragen 250,- (inclusief certificaat, Bres spelenboek, handleiding).

AANMELDEN
Aanmelden kan tot 14 februari a.s. via onderstaand formulier.