Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Verenigingen

Cursus Beweegkriebels Groningen

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners, organiseren we ook dit najaar, in samenwerking met het Alfa-college de cursus ‘Beweegkriebels’ voor (toekomstige) professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

WAT IS BEWEEGKRIEBELS? 
Met Beweegkriebels worden baby's, dreumesen en peuters uitgedaagd om minimaal 60 minuten dagelijks te bewegen. Bewust bewegen met baby's, dreumesen en peuters vraagt bijzondere vaardigheden zoals; creativiteit, begeleiding en spelinzicht. In deze cursus word je opgeleid tot een professional waarin je kennis en vaardigheden ontwikkelt en waarbij je ‘tools’ direct kunt toepassen in de praktijk bij kinderen van 0 tot 4 jaar.  

VOOR WIE? 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die werkt of wil werken met deze doelgroep (denk aan: kinderopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang, voorscholen en overige aanbieders). 

CURSUSINFORMATIE?
Beweegkriebels Groningen

Vrijdag 7 oktober 13:00-17:00 
Vrijdag 28 oktober13:00-17:00 
Vrijdag 18 november 13:00-17:00

Locatie:  
BSO Waterrijk SKSG
Slenk 2
9746 RS Groningen

KOSTEN?
De kosten bedragen €290,- per deelnemer. Dit is inclusief certificaat en studiemateriaal. 

AANMELDEN 
Aanmelden kan tot en met 5 oktober via onderstaand formulier.

MEER INFO?
Neem contact met ons op via E info@hvdsg.nl. of T 050-87 00 100.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op de startdatum!