Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Webinar Financiële regelingen coronacrisis

Tips om financieel gezond de crisis door te komen

TASO, TVL en TVS zijn inmiddels veel gehoorde afkortingen geworden, maar niet elke sportclub weet reeds optimaal gebruik te maken van de regelingen die beschikbaar zijn. Ook zijn er nog steeds veel clubs die niet in aanmerking komen of voor wie de regelingen niet afdoende zijn. Wat zijn de gevolgen voor de korte termijn, hoe kan je liquiditeitsproblemen voorkomen? Waar zijn kosten te besparen of juist inkomsten te genereren. We gaan goede ideeën uitwisselen en elkaar hierin verder helpen. Maar we kijken ook naar de langere termijn. Welke risico’s lopen we juist na deze crisis als alles weer opgestart wordt en hoe gaan we hier mee om?

  • Wanneer? Dinsdag 30 maart 2021 (20.00 uur – 21.30 uur)
  • Voor wie? Bestuursleden (met name penningmeesters) en ondernemers
  • Door wie? Paul van Dijk (Sportclub Drenthe) en Simone Smuling (HvdSG)
  • Waar? Online via Zoom
  • Overige? Heb je vragen of heb je goede ideeën om andere bestuurders te helpen? Of heb je op voorhand onderwerpen die je graag onder de aandacht zou willen brengen, dan kun je dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.
  • Aanmelden? Dit is helaas niet meer mogelijk. De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken.