Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Webinar Ledenbinding en clubgevoel in een (gedeeltelijke) lockdown

Tips om clubgevoel op afstand te versterken

Het normale verenigingsleven ligt al lange tijd grotendeels stil. De jeugd mag nog wat doen, voor volwassenen is het al lange tijd behelpen. De kantine is sowieso al tijden ongebruikt en veel nevenactiviteiten hebben we het afgelopen jaar ook niet kunnen organiseren. Toch blijkt de bereidheid van leden om lid te blijven groot, zelfs als er niet gesport kan worden. Tegelijk lijkt de aanwas van nieuwe leden bij veel clubs te stokken. Wat kunnen we doen om de ledenbinding en het clubgevoel ook op afstand te versterken? Hoe blijven we als club toch een club, ook als we elkaar niet of nauwelijks zien? Hoe kunnen we zorgen dat de ledenaantallen niet zodanig dalen dat we in problemen komen? Wij gaan graag met bestuursleden én vrijwilligers die zich bezig houden met activiteiten en/of communicatie in gesprek over clubgevoel en ledenbinding anno 2021.

  • Wanneer? Woensdag 7 april 2021 (20.00 uur – 21.30 uur)
  • Voor wie? Bestuurders/vrijwilligers van sportclubs of andere sportaanbieders
  • Door wie? Egbert Bakker (HvdSG) en Hans Slender (gemeente Groningen)
  • Waar? Online via Zoom
  • Overige? Heb je vragen of heb je goede ideeën om andere bestuurders te helpen? Of heb je op voorhand onderwerpen die je graag onder de aandacht zou willen brengen, dan kun je dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.
  • Aanmelden? Dit is helaas niet meer mogelijk. De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken. Voor vragen kunt u contact opnemen met e.bakker@hvdsg.nl