Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Webinar Op weg naar de inclusieve sportclub

Kansen voor nieuwe doelgroepen binnen de club

Steeds meer sportclubs overwegen het betrekken en binden van nieuwe doelgroepen binnen de club. Voor de doelgroep 55+ liggen er kansen met het programma Oldstars Sport. Vanuit lokale sportakkoorden zijn stimuleringsbudgetten beschikbaar om sporters met een beperking aan de club te binden. In een aantal gemeenten is een beweegcoach inclusief sporten en bewegen actief die mensen met een beperking stimuleert tot deelname aan sport- en beweegaanbod en ondersteuning biedt aan sportclubs die hier mee aan de slag willen. Tijdens dit webinar leggen we uit wat een inclusieve sportclub precies inhoudt, hoe je dit kunt opstarten en welke ondersteuning er geboden wordt. Aan de hand van inspirerende voorbeelden leggen we uit wat het positieve effect is voor club en deelnemers.

  • Wanneer? Maandag 19 april 2021 (20.00 uur – 21.30 uur)
  • Voor wie? Bestuursleden, overige vrijwilligers en ondernemers
  • Door wie? Jens Dijkstra (HvdSG) en Ellen Wollerich (HvdSG)
  • Waar? Online via Zoom
  • Overige? Heb je vragen of heb je goede ideeën om andere bestuurders te helpen? Of heb je op voorhand onderwerpen die je graag onder de aandacht zou willen brengen, dan kun je dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.
  • Aanmelden? Dit kan tot en met 17 april via onderstaand formulier