Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Groninger initiatieven om te blijven bewegen!

Blijf bewegen, juist nu!

Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Scholen en sportaccommodaties zijn gesloten. De meeste mensen zitten thuis en het sociale leven wordt tot een minimum beperkt. Maar dit houdt niet in dat we ons, letterlijk en figuurlijk, niet meer kunnen bewegen. Ons motto Blijf bewegen! is misschien wel toepasselijker dan ooit. En bewegen kan! Ook binnen de corona-richtlijnen die voorlopig voor de komende weken gelden.

Deel jouw beweeginitiatief
We willen jullie stimuleren in beweging te blijven. Letterlijk zelf, maar ook door je initiatief met ons te delen. Heb je een goed idee om thuis, of in de openbare ruimte in beweging te zijn en te blijven? Of heb je iets leuks gezien? Mail het ons via onderstaand formulier. Wij zullen de Groninger initiatieven verzamelen en hier regelmatig bekendheid aan geven.

Blijf bewegen!

21 april: Nieuw! Maak wandelen leuker met de gratis Ommetje-app.

15 april: Doe mee aan WHERE THE BASE @. Vind de Buurtsportcoaches in Groningen! Volg Bslim op social media!

14 april: Nieuw!! ZOEK DE SPORTCOACH in Haren. Spaar 7 stickers en maak kans op een prijs! Meer via Sportcoaches Haren op Facebook. Blijf bewegen!