Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groninger initiatieven om te blijven bewegen!

Blijf bewegen, juist nu!

Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Scholen en sportaccommodaties zijn gesloten. De meeste mensen zitten thuis en het sociale leven wordt tot een minimum beperkt. Maar dit houdt niet in dat we ons, letterlijk en figuurlijk, niet meer kunnen bewegen. Ons motto Blijf bewegen! is misschien wel toepasselijker dan ooit. En bewegen kan! Ook binnen de corona-richtlijnen die voorlopig voor de komende drie weken gelden.

Deel jouw beweeginitiatief
We willen jullie stimuleren in beweging te blijven. Letterlijk zelf, maar ook door je initiatief met ons te delen. Heb je een goed idee om thuis, of in de openbare ruimte in beweging te zijn en te blijven? Of heb je iets leuks gezien? Mail het ons via onderstaand formulier. Wij zullen de Groninger initiatieven verzamelen en hier dagelijks bekendheid aan geven.

Blijf bewegen!

Mijn tip mag op de website en/of social media met anderen gedeeld worden