Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

'Nij Begun': denk en praat mee over de sociale agenda!

Bijeenkomsten op 11, 14, 18 en 21 maart

Na de parlementaire enquête over de gaswinning kondigde het kabinet met 'Nij Begun' een aanpak voor meerdere jaren aan voor Groningen en Noord-Drenthe. Eén van de onderdelen hiervan is een sociale agenda. Dit plan moet antwoord geven op de vraag hoe we de sociale samenhang, gezondheid en kansen voor de volgende generatie in Groningen en Noord-Drenthe structureel kunnen verbeteren.

Samen met inwoners

De sociale agenda willen wij graag samen met inwoners, maatschappelijke organisaties, experts en andere geïnteresseerden ontwikkelen. Daarom nodigt de kwartiermaker van de sociale agenda Groningen Noord-Drenthe, Henk Nijboer je van harte uit op een van de bijeenkomsten om mee te denken en te praten. Zo kunnen we de doelen van de sociale agenda samen vormgeven.

Voor de sociale agenda is de komende dertig jaar € 100 miljoen per jaar beschikbaar. Dit kunnen we samen voor elkaar krijgen maar we kunnen niet alle problemen oplossen. Daarom is het belangrijk om de doelen van de sociale agenda aan te scherpen. Dat is de eerste stap. Per bijeenkomst zijn er verschillende sprekers die hun kennis delen en ons inspireren. Wat moeten we absoluut doen en wat vooral laten? Hoe zorgen we ervoor dat onze regio er structureel beter voor komt te staan?

Kom jij naar één van de bijeenkomsten?

De bijeenkomsten vinden plaats op:

• Maandagavond 11 maart in Kielzog in Hoogezand
• Donderdagavond 14 maart in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten
• Maandagavond 18 maart in De Postwagen in Tolbert
• Donderdagavond 21 maart in De Molenberg in Delfzijl

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur, de zaal gaat open vanaf 19.00 uur.

Klik hier om aan te melden.