Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Nijha in beeld

Nijha ontwerpt en realiseert beweegruimtes. Sporthallen, gymzalen, schoolpleinen, speelplekken maar ook bijvoorbeeld Cruyff Courts, outdoor fitness en bootcamp locaties. Het dit jaar 100 jaar oude bedrijf gaat hierbij altijd uit van het stimuleren van sport, bewegen en gezondheid voor jong en oud. Nijha is dan ook al jaren partner van Huis voor de Sport Groningen. Beide organisaties weten elkaar op het gebied van sport en bewegen voor jong en oud niet alleen te vinden maar ook te versterken. Een korte kennismaking met Aron Hooijmans en Jeffrey Zweers:


Aron Hooimans en Jefffrey Zweers (zie foto) hebben het stokje overgedragen van hun voorgangers en zijn op dit moment samen verantwoordelijk voor het Noordoosten van Nederland. Jeffrey Zweers voor de binnenruimtes zoals sportaccommodaties, speellokalen en bewegen in de gang en Aron Hooijmans voor de openbare ruimte zoals speel/beweegplekken in de wijk en ook schoolpleinen.

Netwerk vergroten

"Nijha deelt, net als Huis voor de Sport Groningen het belang van meer bewegen. Dit doen we met een jaarlijkse financiële bijdrage ter ondersteuning van projecten en initiatieven van Huis voor de Sport Groningen. Ook denken en werken we samen aan diverse thema’s die er zijn opgesteld om Groningers meer in beweging te krijgen", aldus het duo. "Door middel van onze samenwerking kunnen we ons netwerk in Groningen vergroten. Hierdoor raken onderwijs, gemeenten, bedrijven en verenigingen beter bekend met de producten en diensten die Nijha biedt. Sportcoaches zijn tevreden en ervaren de producten van Nijha als prettig en kunnen deze aanprijzen in de gemeenten waar ze aan het werk zijn."

“Wij denken graag mee bij het herinrichten van sporthallen en speellokalen, maar ook bij het creëren van een beweegvriendelijke omgeving in de wijk en schoolpleinen”

"De samenwerking heeft even stil gelegen vanwege diverse redenen. Dit willen we weer groots oppakken door er voor iedereen te zijn en onze kennis van producten te delen. Zo kunnen we samen in Groningen het verschil maken tussen stilzitten en bewegen. Daarnaast denken wij graag mee bij het herinrichten van sporthallen en speellokalen, maar ook bij het creëren van een beweegvriendelijke omgeving in de wijk en schoolpleinen."

Het tweetal besluit: "Het in beweging brengen van Groningers, samen met Huis voor de Sport Groningen, is mooi om te ervaren en om door te ontwikkelen. Een dergelijke samenwerking kunnen we iedereen aanbevelen!"

Bekijk voor meer informatie de website van Nijha.