Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Verras een vrijwilliger met een kaartje

Jaarlijks is 7 december de Nationale Vrijwilligersdag. Ruim 44% van de Groningers doet vrijwilligerswerk, deze inzet is onmisbaar. Daarom is vanuit het provinciale project Vrijwilligers Centraal deze dag aangegrepen om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Waardering voor de Groningse vrijwilligers blijft natuurlijk niet beperkt tot deze ene Nationale Vrijwilligersdag. Het is daarom nu ook mogelijk om een gratis ansichtkaart (digitale of per post) naar je favoriete vrijwilliger te versturen. Help jij ook mee om zoveel mogelijk vrijwilligers te verrassen?

Gratis ansichtkaart via KultuurLoket
Iedere vrijwilliger verdient het om af en toe een waarderingsode te ontvangen. Ken jij iemand in je omgeving die mooie dingen doet als vrijwilliger? Verras diegene dan met een typisch Groningse ansichtkaart. Dit is helemaal gratis en kan zowel per post als mail worden gestuurd. Je kunt een kaartje bestellen of digitaal versturen via: KultuurLoket.nl/bedankt. Groningse maatschappelijke organisaties kunnen maximaal 50 kaartjes gratis aanvragen bij het initiatief Vrijwilligers Centraal. Groningers kunnen maximaal 10 gratis kaartjes aanvragen. De kaarten zijn ontworpen in de huisstijl van het merk Groningen en ontworpen in samenwerking met Marketing Groningen.

Project Vrijwilligers Centraal
Project Vrijwilligers Centraal vindt het belangrijk om mensen die zich inzetten als vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Daarom zijn initiatiefnemers Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM en KultuurLoket deze acties gestart. Zij geven de komende maanden onder de noemer Vrijwilligers Centraal ondersteuning op maat, experimenteren met verschillende organisaties naar innovatieve maatregelen, zetten vrijwilligers in het zonnetje en organiseren kennis- en leersessies op allerlei onderwerpen voor de huidige besturen en andere vrijwilligers.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over Vrijwilligers Centraal contact op met Simone Smuling via E s.smuling@hvdsg.nl.