Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Volwassenenfonds Groningen

Lekker sporten, bewegen of meedoen aan creatieve activiteiten. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Wij vinden dat alle inwoners, ongeacht de financiële situatie, moeten kunnen deelnemen aan een vorm van cultuur, sporten en bewegen. Daarom dragen wij als Huis voor de Sport Groningen bij aan het opzetten en coördineren van het Volwassenfonds in de provincie Groningen.

We begeleiden gemeenten bij hun deelname aan het Volwassenenfonds, er is veel belangstelling maar op dit moment zijn er nog geen Groninger gemeenten aangehaakt. Ook wanneer inwoners of andere organisaties vragen hebben over het Volwassenenfonds hebben kunnen zij bij ons terecht.

Huis voor de Sport Groningen gelooft in de kracht van sport en bewegen voor een gezond Groningen. We willen zoveel mogelijk Groningers in beweging brengen en houden door het ontwikkelen en organiseren van sport- en beweegprojecten. Dit doet Huis voor de Sport Groningen lokaal op beleids-, coördinerend- en uitvoerend niveau. Met sport en cultuur als middel stimuleren we een gezond, leefbaar en duurzaam Groningen, waarin mensen verbonden zijn met elkaar!

Klik hier om naar de website van het Volwassenenfonds te gaan.

Meer weten over Volwassenenfonds Groningen?
Neem contact op met coördinator Kirsten Pheifer.
E
: groningen@volwassenenfonds.nl
T
: 06-831 34 875