Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Vrijwilligers Centraal 28 september in Niebert

Let's date om kennis en ideeën uit te wisselen

In Groningen werken veel verenigingen en organisaties met vrijwilligers. Voor de één loopt dit op rolletjes, terwijl het voor de ander een flinke uitdaging kan zijn. We nodigen je uit om met een aantal verenigingen en organisaties uit jouw regio de successen en eventuele zorgen te delen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren!

Wat doe je om je huidige vrijwilligers te behouden? Hoe zorg je dat vrijwilligers bijgeschoold worden? Hoe kom je aan nieuwe vrijwilligers? Dit zijn zomaar wat vragen die aan jou gesteld kunnen worden door één van de dates die op donderdag 28 september bij jou aan tafel plaatsnemen. De avond wordt georganiseerd door Vrijwilligers Centraal (samenwerking tussen Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM, KultuurLoket), beiden zetten zich in om vrijwilligersverenigingen en clubs te versterken en ondersteunen. Wil jij nieuwe ideeën, energie en contacten opdoen? Wees welkom bij deze avond in Niebert!

Meer info/aanmelden

Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan te melden.
Zowel een bestuurslid en vrijwilliger van jouw vereniging of stichting zijn van harte welkom.
Locatie: Sportpark de Wieken, Iwemalaan 8, Niebert.

Contact: Joost Veenema
E j.veenema@hvdsg.nl
T
06-15094402