Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

“Een kantine zou toch dé plek moeten zijn waar je ook lekker en gezond kunt eten?” Sligro en Huis voor de Sport Groningen slaan handen ineen.

De rol van de sportvereniging verandert. Sport wordt niet langer alleen als doel gezien, maar steeds meer als middel. Sportverenigingen krijgen hierdoor een steeds grotere maatschappelijke rol. Sligro onderkent dit en is een samenwerking aangegaan met Huis voor de Sport Groningen en wil daarmee het thema ‘Versterking sportverenigingen en leefbaarheid’ ondersteunen.

Even samengevat

Duur
Doorlopend

Dienst
De Gezonde Kantine

Doelgroep
Verenigingen

Resultaat
Gezondere voeding

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Sligro zet zich daarom samen met Huis voor de Sport Groningen in om een steentje bij te dragen aan een gezondere kantine.

Lekker Bezig!

‘Sligro geeft met ‘Lekker Bezig!’ heldere tips en recepten, voor zowel de club als voor de sporters. De kantinebeheerders geven we inspiratie, praktische hulp en goede voorbeelden, waarbij leren van elkaar centraal staat. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het óók qua bedrijfsvoering een gezonde keuze betreft. Kortom, bij regelmatig bewegen hoort ook bewust eten. Dus stimuleren we het aanbieden van een gezond alternatief, bij zoveel mogelijk amateurverenigingen. Zo zijn wij, de clubs, spelers en ouders, samen lekker bezig!’, aldus Erik Hulsebosch, Rayon Manager Foodservice van Sligro.

Verbreding assortiment

Snel, makkelijk, lekker én verantwoord? Zeker als het gaat om eten en drinken in de sportkantine is dat een uitstekend idee. Want juist in een sportieve omgeving moet je altijd de keuze kunnen hebben om (extra) lekker bezig te zijn. In kantines in heel Nederland voegen we items toe aan het assortiment zoals je dat al kent. Het zijn nieuwe producten en recepten met erg veel smaak. Ze geven je ook extra energie en maken je merkbaar fitter. Op die manier geven ze je telkens weer een goed gevoel.

Gaandeweg het seizoen bestaat het aanbod uit bijvoorbeeld fruit en groente, belegde broodjes, hartige en zoete snacks, dranken, soepen, wraps en repen. Maar dan verpakt in een hip en leuk jasje, zogezegd. Behalve enorm smaakvol zijn ze ook eenvoudig te bereiden en bovendien eenvoudig aan de bar te bestellen.

Meer informatie?

Ga naar www.sligro.nl/lekker-bezig