Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Arbeidsloket

Wij de rompslomp, jij de tijd.

Als vereniging of organisatie kun je te maken krijgen met allerlei arbeid gerelateerde zaken. Denk aan CAO, pensioen, beëindiging van een arbeidsovereenkomst, ziekteverzuim of vrijwilligersvergoedingen. Het Arbeidsloket is een professionele dienstverlening van Huis voor de Sport Groningen die jouw vereniging of organisatie veel rompslomp uit handen neemt op het gebied van personeel en werkgeverschap.

Ik ben medewerker/klant van Arbeidsloket

Arbeidsloket werkt sinds 2024 met een digitaal portaal! Het portaal is ontworpen om processen makkelijker te maken zodat je je meer kunt bezighouden met sport gerelateerde zaken. Via het portaal heb je meer zicht op lopende zaken.

Ik wil graag meer informatie over Arbeidsloket

Arbeidsloket verzorgt voor veel sportverenigingen en organisaties het werkgeverschap. Werkzaamheden zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en andere personeelszaken. Interesse? Klik hier

Jouw winst

  • Arbeidsloket neemt het werkgeverschap van jouw vereniging of organisatie uit handen, waardoor je veel tijd bespaart
  • Wij regelen alles op het gebied van personeelszaken, contractonderhoud, afdrachten van premies, het doorvoeren van mutaties en andere lastig administratiewerk.
  • Jouw vereniging zorgt door de inzet van Arbeidsloket voor een goed personeelsbeleid en een uitstekende rechtspositie van uw sportprofessionals.
  • Uitstekende kwaliteit, doordat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, wetgeving, pensioenen en contracten.
  • Geen onverwachte naheffingen door het juist toepassen van wetgeving op het gebied van belastingen, ziekte en overige arbeidszaken.
  • Alles geregeld binnen één helder contract, tegen een aantrekkelijk tarief en uitstekende voorwaarden.

“Onze samenwerking met Arbeidsloket loopt al jaren. Ze geven ons advies en tips op het gebied van personeelszaken. Het regelen van de arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Sportverenigingen verloopt naar wens. Arbeidsloket denkt met ons mee over mogelijke constructies binnen de CAO.”

Jantje van der Molen, penningmeester Dos Marum