Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Arbeidsloket - Offerte

Een indicatie van de kosten voor jouw organisatie of vereniging

Wil je een indicatie van de kosten voor het uitbesteden van het werkgeverschap aan Arbeidsloket? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Aan de hand van de ingevulde gegevens maken wij een offerte voor jouw vereniging of organisatie. Je krijgt uiterlijk binnen vijf werkdagen een vrijblijvende berekening per mail toegestuurd.

Gegevens voor de proforma salarisberekening

Vul hier de datum in waarop de arbeidsovereenkomst moet ingaan.
Vul hier de datum in waarop de arbeidsovereenkomst eindigt.
Indien het aantal (betaalde) lesweken niet gelijk is aan het aantal weken dat de overeenkomst duurt, wordt u verzocht het aantal te betalen lesweken in te vullen. Indien ook de lessen die wegens (school)vakanties uitvallen worden uitbetaald dient u het to
Er mag alleen heffingskorting toegepast worden indien de werknemer niet elders (via een andere werkgever of uitkeringsinstantie) reeds een loonheffingskorting ontvangt.
Vanaf 1 juli 2011 is er binnen de CAO voor sportverenigingen een mogelijkheid om aan de pensioenregeling deel te nemen. Het pensioen is daarbij een keuze voor de werknemer.