Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Inzet brede vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ook voor het komende schooljaar maken we graag (nieuwe) afspraken met basisscholen in de provincie Groningen over de inzet van een brede vakleerkracht bewegingsonderwijs van Huis voor de Sport Groningen. Interesse? We maken graag een offerte!

Stevige basis
Als school wil je jouw leerlingen een stevige basis meegeven voor hun toekomst. Uit wetenschappelijk onderzoek is bekend dat sport en bewegen positieve invloed heeft op niet alleen de lichamelijke ontwikkeling, maar ook de mentale- en cognitieve processen. Voor leerlingen is het daarom goed om gedurende de schooldag (meer) sportief actief te worden en te blijven.

Kwalitatief goed bewegingsonderwijs voor ieder kind
Huis voor de Sport Groningen wil voor ieder kind in de provincie Groningen kwalitatief goed bewegingsonderwijs verzorgd door goede vakleerkrachten met aanbod in en rondom school. Maak daarom (opnieuw) gebruik van een brede vakleerkracht bewegingsonderwijs van Huis voor de Sport Groningen. In verband met de planning horen we zo spoedig mogelijk of we een offerte voor uw school kunnen maken. Dit kan via onderstaand formulier.

Meer info?
Neem contact met Remko Spelde van Huis voor de Sport Groningen via:
T 06-306 568 52
E bewegingsonderwijs@hvdsg.nl.

Alleen invullen als hierboven voor nee is gekozen!
Indien u een wens heeft aangegeven gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.