Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Bijeenkomst Alliantie Gelijkspelen 19 april

Denk mee over LHBTI+ acceptatie in de Groningse sport

De gemeente Groningen en de Alliantie Gelijkspelen (samenwerkingsverband van NOC*NSF, John Blankenstein Foundation, KNVB en KNHB) zetten zich gezamenlijk in om de LHBTI+ acceptatie in de Groningse sport te vergroten. Dit in samenwerking met o.a. Huis voor de Sport Groningen, Alfa-college, Hanze instituut voor Sportstudies, COC Groningen en Drenthe en diverse sportverenigingen.

Bijeenkomst
Ben jij als sporter of sportbestuurder actief in de Groningse (top-)sport en vind jij ook dat sporten voor iedereen mogelijk en veilig moet zijn? Of ben je juist bewust niet actief bij een sportvereniging? Graag nodigen we jou uit om ervaringen te delen en met een focusgroep mee te denken over dit onderwerp. Kom ook naar de bijeenkomst op:

Datum: Dinsdag 19 april 2022
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen
Overige: Voor soep en een broodje wordt gezorgd

Praat mee!
Het is belangrijk om te luisteren naar de ervaringen en ideeën van Groningse sporters/sportbestuurders omtrent dit onderwerp. Daarom gaan we graag in gesprek, om te leren wat jullie belangrijk vinden, zodat uiteindelijk iedereen kan sporten en/of bewegen in een veilige omgeving.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die met ons mee wil denken, meld je dan aan door uiterlijk 15 april een mail te sturen naar Egbert Bakker van Huis voor de Sport Groningen via E e.bakker@hvdsg.nl. Vermeld hierbij leeftijd en tak van sport en, als je dat wilt, gender en seksuele voorkeur.

Aanvullend: deelname aan deze bijeenkomst is volledig vrijblijvend en tevens anoniem, dat wil zeggen dat je naam/deelname nergens zal worden opgenomen of terug te vinden is.

Meer info
Neem voor vragen of meer achtergrondinformatie contact op met Egbert Bakker via
E e.bakker@hvdsg.nl of T 06-26975403.

We kijken uit naar je deelname aan een waardevolle bijeenkomst!