Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Nieuwe look and feel Huis voor de Sport Groningen

Blijf bewegen!

Tijden veranderen, zo ook websites. We waren er ook aan toe! Herpositionering van ons marketingbeleid was noodzakelijk als gevolg van ontwikkelingen op landelijk en provinciaal niveau. Het actualiseren van dit beleid heeft ook geleid tot een aanpassing in onze huisstijl, zoals je op deze website al kunt zien. Eigentijds en passend bij Huis voor de Sport Groningen. Benieuwd hoe we dit gedaan hebben?

Oerkracht & nieuwe brandspirit

We zijn uiteindelijk weer op zoek gegaan naar onze oerkracht om daarmee optimaal te kunnen bouwen aan sterke relaties. Het gevolg is een nieuwe brandspirit die we als volgt omschrijven:

Huis voor de Sport Groningen gelooft in de kracht van sport en bewegen voor een gezond Groningen. We ontwikkelen, adviseren, organiseren en ondersteunen. Dit doen we heel graag in samenwerking met anderen. We zijn een maatschappelijke onderneming die vier product-marktcombinaties bedient:

We adviseren gemeenten en overheden bij het ontwikkelen van sport- en beweegbeleid, geven advies over accommodaties, ontwikkelen sport- en beweegprogramma’s en organiseren in opdracht evenementen.

We adviseren sportverenigingen en andere sportaanbieders over personeelszaken, bieden ondersteuning op alle fronten, nemen werk uit handen en geven scholing.

Wij adviseren onderwijsinstellingen over de inrichting van sport- en beweegonderwijs, ontwikkelen sport- en beweegprogramma’s voor op school en bieden ondersteuning bij de uitvoering hiervan.

We adviseren en ondersteunen bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondersteuning bij personeelszaken en coaching op het gebied van vitaliteit op de werkvloer.

Onze merkwaarden: DOE!

Voor ons merk zijn de waarden die aansluiten bij de oerkracht van groot belang. Wij staan voor de volgende merkwaarden:

Dichtbij

We willen iedereen mee laten doen. Dat kan alleen dichtbij. Daarom werken wij vooral in buurten en wijken, letterlijk dichtbij de mensen voor wie we er zijn. We maken op deze manier de drempels om mee te kunnen doen zo laag mogelijk.

Ondernemend

Bij Huis voor de Sport Groningen ontwikkelen wij vanuit onze kennis en deskundigheid en kijken vooruit. Wij inspireren en activeren (onze) mensen om dingen beet te pakken en te beginnen.

Energiek

Sport en bewegen is wat ons drijft. Samen werken aan sport en bewegen geeft energie

Wij zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkeling een positieve invloed heeft op ons (merk) en daarmee op het vergroten van de relevantie voor de verschillende doelgroepen in onze provincie, kortom:

Blijf bewegen!

Meer over Huis voor de Sport Groningen

Blijf bewegen!

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Dat doen we samen. We zijn een maatschappelijke organisatie en bieden mogelijkheden voor verenigingen, onderwijs, gemeenten en bedrijven.