Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Voordeel voor sportverenigingen via verloting

Verdien 1 euro per verkocht lot; recreatiewoning te winnen!

De campagne voor de verloting ten bate van de jeugdsport in Groningen is enige tijd geleden gestart. De John Schokker Foundation gaat in samenwerking met vijf topclubs de komende maanden volop loten verkopen. De kopers van deze loten van 10 euro maken kans op het winnen van een recreatiewoning. De eerste vijfduizend loten zijn inmiddels verkocht, online via www.steunjeugdsportgroningen.nl.

Maandag 31 augustus gaven de John Schokker Foundation en de vijf samenwerkende topclubs Donar, Amysoft Lycurgus, Nic., GIJS Groningen en ACV Assen het officiële startsein voor de verkoop die in eerste instantie zou lopen tot en met 31 november 2020. Inmiddels is de verloting ten behoeve van Jeugdsport Groningen verlengd en loopt nu tot maandag 15 februari 2021. Door de coronamaatregelen is het in de afgelopen periode moeilijk gebleken om loten aan de man te brengen. Daarom heeft de Kansspelautoriteit twee-en-een-halve maand extra verkooptijd toegekend. Amateurclubs kunnen in deze financieel uitdagende tijden een flink bedrag voor hun eigen jeugdafdeling verdienen. Mediapartner NDC en technisch partner SiteOnline zijn belangrijke ondersteunende partijen in deze actie.

Clubs als wederverkopers

Alle sportverengingen in Groningen en Drenthe kunnen hun steentje bijdragen aan de actie door mee te helpen in de verkoop van loten. Indien zij zich registreren en de kopende leden laten aangeven dat zij hun eigen amateurclub willen steunen, ontvangen de clubs bovendien 1 euro per ‘geoormerkt’ lot. Een sportclub aanmelden als wederverkoper kan eenvoudig online via deze link.

Lees hier ook het aanverwante artikel in het Dagblad van het Noorden