Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

OldStars nationale beweegweek voor ouderen

Huis voor de Sport Groningen actief in Ten Boer en Garmerwolde

Van 16 tot 20 mei 2022 organiseert het Ouderenfonds de OldStars VitaliteitSpelen. Dit is de nationale beweegweek voor ouderen, vol met beweeginspiratie en -activiteiten. Er worden landelijke en regionale activiteiten georganiseerd en organisaties ondersteund om lokaal zoveel mogelijk ouderen in beweging te brengen. Niet alleen aandacht vragen voor bewegen, maar ook het in contact brengen van ouderen met beweeginitiatieven én elkaar! Ook Huis voor de Sport Groningen organiseert activiteiten!

Landelijk staat er een mooi programma klaar. Van beweegcongres als startmoment op 16 mei tot de grote finale: de Nationale Balkon Beweegdag op vrijdag 20 mei. Klik hier voor meer algemene informatie.

Programma Groningen
Ook Huis voor de Sport Groningen organiseert activiteiten tijdens de beweegweek voor ouderen. Aanmelden is niet nodig. Iedereen kan gewoon langskomen. Het programma is als volgt:

MAANDAG 16 MEI

Activiteit: Walking Football voor iedereen
Start: 10:00 uur
Locatie: VV GEO Garmerwolde
Overige: Onze trainer staat klaar voor een sportieve ochtend. Kom in sportkleding en op sportschoenen en laat de bal rollen. Gezellig, sportief en koffie met iets lekkers in de pauze/na afloop.

Activiteit: Jeu de Boules voor iedereen!
Start: 14:00 uur
Locatie: Jeu de Boulesbaan voor Bloemhof Ten Boer
Overige: Gezellig, sportief en koffie met iets lekkers in de pauze. Materiaal is aanwezig / uitleg door leden van JBC Actief.

DONDERDAG 19 MEI

Activiteit: Fietsen op speciale wielen!
Start 14:00 uur
Locatie: Vertrek vanaf Bloemhof voor een tochtje door het dorp.
Overige: Voor iedereen met een fiets met speciale wielen (duofiets, driewielfiets of scootmobiel). Onderweg drinken we een kopje koffie of thee.

VRIJDAG 20 MEI
Activiteit: Balkon bewegen voor iedereen!
Start: 10:00 uur
Locatie: Koopmansplein Ten Boer
Overige: Een lekkere warming up voor de vrijdag!
Doe mee op je balkon, in je tuin of op de stoep bij het Koopmansplein.

Meer info

Neem voor meer informatie contact op met beweegcoach Gerkina Doze van Huis voor de Sport Groningen via E g.doze@hvdsg.nl, of T 06-26975370.