Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Gemeenten en personeel

Huis voor de Sport Groningen ondersteunt en adviseert gemeenten op het gebied van werken in de sport. Ben jij verantwoordelijk voor sport en/of personeelsbeleid binnen jouw gemeente? Lees hier hoe we gemeenten kunnen helpen!

Huis voor de Sport Groningen is één van de grootste sportwerkgevers van het Noorden. Voor veel gemeenten zijn wij een ervaren partner voor de uitvoer van hun sportbeleid en personeelszaken in de sport. Bij ons werken buurtsportcoaches, vakleerkrachten bewegingsonderwijs, beleidsadviseurs en zwembadpersoneel. Wij hebben diensten die helpen bij werkgeverschap, salarisadministratie, urenregistratie, verzuimbegeleiding en werving & selectie. Alles voor hoogwaardig personeelsbeleid en goed werkgeverschap in de sport.

Werkgeverschap uitbesteden

Met al onze ervaring en expertise op het gebied van sport en bewegen nemen wij graag het werkgeverschap van gemeenten over. In dienst bij Huis voor de Sport Groningen, maar werkzaam in de gemeente. Dankzij onze kennis van landelijke subsidietrajecten zijn wij vaak in staat om naast de gemeentelijke opdracht extra inkomsten te generen om aanvullende projecten op te zetten binnen gemeenten.

Wij verzorgen arbeidsgerelateerde zaken zoals een sportspecifieke CAO, pensioen, verzuimprocedures, urendeclaraties en belastingafdrachten. Kortom, Huis voor de Sport heeft een professionele dienstverlening die gemeenten veel rompslomp uit handen neemt op het gebied van personeel en werkgeverschap in de sport.


Arbeidsloket weet alles, regelt alles

Meer informatie?

Arbeidsloket helpt jouw vereniging of organisatie bij advies en ondersteuning voor goed werkgeverschap. Daarnaast kan Arbeidsloket mensen die werkzaam zijn in de sport, ondersteuning bieden bij een goede sociale rechtspositie en passende arbeidsvoorwaarden.