Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Hoe meld ik mij ziek?

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter heeft Arbeidsloket de verplichting te trachten het ziekteverzuim te bewaken en terug te dringen. Daartoe is het noodzakelijk, dat zowel Arbeidsloket, de werknemer als de (sport)organisatie verplicht worden daartoe een inspanning te leveren.

Zonder enige praktische medewerking van de (sport)organisatie en werknemer is het voor onze stichting niet mogelijk aan deze verplichting te voldoen.

Hoe meld ik mij ziek?
Bij ziekte is de werknemer gehouden aan het verzuimprotocol (zie kopje Formulieren & regelingen voor het protocol). De medewerker dient zich op de eerste ziektedag ziek te melden bij Arbeidsloket via telefoonnummer 050-87 00100.