Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Mijn werknemer is ziek, wat moet ik doen?

Maak met uw werknemer de afspraak dat deze zich ‘s ochtends voor 10.00 uur afmeldt bij zowel u zelf als het Arbeidsloket. Arbeidsloket betaalt namelijk vanaf de derde ziekteweek het ziektegeld aan u vanaf het moment dat de medewerkers ziek staat gemeld. Indien wij geen melding krijgen wordt er niet uitbetaald.

Ziekmeldingen doorgeven kan iedere werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur bij Arbeidsloket via telefoonnummer 050-87 00100 ofarbeidsloket@hvdsg.nl.