Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Gemeenten

Waar kan ik terecht als ik een baan in de sport zoek?

Arbeidsloket doet niet aan arbeidsmarktbemiddeling. Hiervoor verwijzen wij u door naar www.sportmatchnoord.nl.

Werving & Selectie
SportMatchNoord is dé specialist op het gebied van werving en selectie van sportpersoneel in Noord Nederland. Zij bemiddelen tussen werkgevers die op zoek zijn naar sportpersoneel en werknemers die op zoek zijn naar een baan in de sport. Hun enorme netwerk in de noordelijke sportwereld maakt dat de kans op een match aanzienlijk wordt vergroot. Daarbij streven zij altijd naar maatwerk. Kijk voor meer informatie op www.sportmatchnoord.nl
Via SportMatchNoord kunt u op de hoogte worden gehouden van relevante vacatures. Na het uploaden van uw CV ontvangt de nieuwste vacatures in Noord-Nederland direct in uw mailbox.

Sportvrijwilligers
Voor sportvrijwilligersfucties kunt u terecht bij SportVacNoord: de sportvacaturebank voor Drenthe, Friesland en Groningen.