Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Behoeftepeiling Groninger verenigingen

Voor welke uitdagingen staat jouw club?

Vinden, binden, opleiden en waarderen van vrijwilligers; welke behoeften hebben Groninger verenigingen? Laat het weten en vul onderstaande behoeftepeiling in.

Voor het tweede jaar op rij willen we graag de balans opmaken hoe het in Groningen gaat met sportclubs, dorpsverenigingen, culturele verenigingen, bewonersinitiatieven en andere organisaties die voornamelijk draaien op vrijwilligers. Welke uitdagingen staan deze clubs voor? Waarbij hebben zij ondersteuning nodig? Waar zouden ze graag meer willen samenwerken?

Enquête
Vul de enquête in zodat Team Vrijwilligers Groningen weer van betekenis kan zijn voor jouw bestuur en vereniging. Het kost je 5 tot 10 minuten.

Klik hier voor de enquête.

Vrijwilligers Groningen is een samenwerking van Huis voor de Sport Groningen, Groningen Dorpen, CMO STAMM en KultuurLoket (VRIJDAG) en onderzoekt –in opdracht van de provincie Groningen– hoe het gaat met vrijwilligersorganisaties. Het onderzoek richt zich op het vinden, binden, opleiden en waarderen van vrijwilligers.