Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Leerbedrijf Financieel Vitaal stopt

Met ingang van 31 juli 2020 stopt Huis voor de Sport Groningen met de dienstverlening van het Leerbedrijf Financieel Vitaal: een samenwerking met Noorderpoort waarbij de financiële administratie van sportverenigingen wordt uitbesteed, waardoor de penningmeester wordt ontlast. Desondanks blijven beide organisaties hun partnerschap en samenwerking ook in de toekomst continueren, maar dan in een andere vorm.

Dankzij de financiële ondersteuning en inzet van studenten van Noorderpoort hebben we sinds juli 2015 gezamenlijk diverse activiteiten opgestart. Op deze manier hebben we sportverenigingen kunnen ondersteunen bij financieel administratieve werkzaamheden zoals de boekhouding. Een mooie samenwerking, waar wij Noorderpoort dankbaar voor zijn. De afgelopen tijd zijn verschillende scenario’s verkend om de dienstverlening te continueren. Helaas is het niet gelukt om een kostendekkende dienst te realiseren, waarbij wij onze lage tarieven voor verenigingen kunnen garanderen.

Vervangende optie voor sportverenigingen
Dit betekent niet dat sportverenigingen op dit gebied nergens meer terecht kunnen. Ina Baarda biedt per 1 augustus 2020 haar diensten als zzp’er aan. Via Administratiekantoor Baarda gaat zij financieel administratieve werkzaamheden voor verenigingen verrichten. Dit zal ze in eerste instantie naast haar baan bij Huis voor de Sport Groningen gaan doen. De afgelopen periode zijn verenigingen die gebruik hebben gemaakt van het Leerbedrijf hierover ingelicht.
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op ons via info@hvdsg.nl of 050-8700100.