Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Nieuw! Magazine 'De kracht van sport en bewegen in Het Hogeland'

Speciale editie SportinZicht

Sport en bewegen heeft de potentie om een bijdrage te leveren aan de (fysieke en mentale) gezondheid van inwoners van de provincie Groningen. En dat is niet het enige. Sport en bewegen zorgt ook voor plezier, brengt mensen samen en houdt de leefomgeving aantrekkelijk. Kortom: sport en bewegen verdient een plek in het dagelijks leven van de inwoners van onze provincie en dus ook de inwoners van gemeente Het Hogeland!

Huis voor de Sport Groningen in gemeente Het Hogeland

Huis voor de Sport Groningen is op meerdere gebieden actief in de gemeente Het Hogeland, te weten: Sportieve Gezonde Jeugd, Versterking sportaanbieders, kwetsbare groepen (ALLE Groningers doen mee) en Bewegen In de Openbare Ruimte. Binnen deze vier thema’s wordt een veelvoud aan projecten / activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd door beweegteam het Hogeland in de diverse kernen die de gemeente rijk is. Van naschoolse activiteiten tot seniorensport, van Sociaal Vitaal tot Sportdorp, het gehele spectrum van sport en bewegen komt aan bod.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Lees dan in dit magazine de verhalen.