Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Verkiezing Sportaccommodatie van het jaar 2024 van start

Duurzame sportaccommodaties in het zonnetje

Met de verkiezing Sportaccommodatie van het jaar worden komend jaar voor de vijfde keer inspirerende, duurzame sportaccommodaties in het zonnetje gezet. Sportaccommodaties die goed bezig zijn met het verduurzamen van hun clubhuis, de kleedruimten, met duurzaam materiaalgebruik en/of een natuurinclusieve buitenruimte komen in aanmerking voor het winnen de felbegeerde titel Sportaccommodatie van het jaar. In mei worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het sportpark van de winnaar van dit jaar ONT Opeinde.

Meer variatie
Naast het winnen van de titel Sportaccommodatie van het jaar, maakt jouw sportaccommodatie ook kans om winnaar in één van de categorieën te worden:

  • duurzaam met energie
  • duurzaam met materiaalgebruik
  • duurzaam beheer van het buitenterrein
  • multifunctionaliteit van de sportaccommodatie

Inschrijven tot 14 februari 2024
Is jouw sportaccommodatie de inspirator en hét voorbeeld voor andere sportverenigingen op het gebied van duurzaamheid? Delen jullie deze gedrevenheid en enthousiasme over duurzaamheid met sporters, leden en niet-leden? Ben jij trots op jullie sportaccommodatie en de impact die jullie hebben? Laat het aan iedereen zien en doe mee aan de verkiezing van Sportaccommodatie van het jaar 2024.

Met jouw deelname maak je kans op:

  • De titel Sportaccommodatie van het jaar
  • Winnaar van één van de categorieën: duurzaam met energie, duurzaam materiaalgebruik, duurzaam beheer van het buitenterrein en multifunctionaliteit van de sportaccommodatie
  • Geldprijs van € 2.500 of € 1.500 om jouw sportaccommodatie verder te verduurzamen
  • Iedere genomineerde krijgt een professionele video van zijn sportaccommodatie
  • Bovendien inspireer je met jullie voorbeeld ook andere clubs om aan de slag te gaan met verduurzaming

Kijk op Sportaccommodatie van het Jaar voor uitleg en het aanmeldformulier. Inschrijven kan tot 14 februari!