Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

OldStars Beweegdag

Vrijdag 1 oktober

Op vrijdag 1 oktober (Nationale Ouderendag) vind de OldStars Beweegdag plaats op Sportpark Laan Corpus den Hoorn 101 in Groningen. Een sportieve en gezellige afsluiting van de OldStars Sportweek 2021. Doe ook mee en maak kennis met meerdere OldStars sporten!

Programma
09.30 uur: inloop en opening
10.00-12.00 uur Walking Football toernooi (NB! opgave niet meer mogelijk).
12.00-15.00 uur: kennismaken/meedoen met diverse OldStars sport- en beweegvormen zoals voetbal, bowles, tennis, discgolf, jeu de boules en meer.

Aanvullende informatie
Ook als je niet wilt of kunt sporten, ben je van harte welkom op deze dag. Neem bij deelname sportkleding mee. Kleedkamers zijn beschikbaar. Daarnaast kun je ook gerust familie, vrienden of kennissen meenemen. Naast het sporten is er de mogelijkheid om het Vitaliteitsplein te bezoeken, met diverse informatiekraampjes, sport- en spelmogelijkheden en de gezonde huiskamer. Er is de hele middag EHBO aanwezig en we houden rekening met de actuele coronamaatregelen.

Meer info/aanmelden
Mail voor meer informatie naar g.doze@hvdsg.nl of j.dijkstra@hvdsg.nl
Aanmelden voor het middagprogramma van de OldStars Beweegdag kan via onderstaand formulier.
Tot ziens op vrijdag 1 oktober!