Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Sprint GLI gemeente Groningen

Fit met positieve gezondheid

Wil jij ook wel wat gezonder leven? Ben je vaak moe of merk je dat je conditie niet meer zo goed is? Vergeet je vaak iets of kun je je moeilijk concentreren? Heb je lichamelijke klachten of zou je graag wat lekkerder in je vel zitten? Doe dan gratis mee met het leefstijlprogramma ‘Fit met positieve gezondheid’ van 10 weken.

10-weeks programma
We starten met een persoonlijk gesprek. Daarna ga je 1,5 uur per week met een leefstijlcoach en beweegcoach in een groep van 15 mensen op een positieve manier aan de slag met je gezondheid. Je wordt bewust van je eigen gedrag in het dagelijks leven en krijgt tips om dit positief te beïnvloeden. Ook ga je met elkaar op een leuke manier in beweging. Zo kun je gelijk toepassen wat je net aan kennis hebt opgedaan. Na 10 weken krijg je weer een persoonlijk gesprek om te kijken hoe je gedrag verbetert is en wat een eventueel vervolg kan zijn.

Positieve gezondheid is het uitgangspunt. Het draait hierbij om de kwaliteit van leven, zowel fysiek, sociaal, als ook mentaal en is dus meer dan alleen gezonde voeding en bewegen. Het programma vindt plaats bij jou in de wijk of naastliggende wijk. Bekijk ook onderstaande video ter inspiratie.

Gratis deelname via Stadjerspas
Normaal kost dit programma € 320, maar nu kun je met de Stadjerspas gratis meedoen. Je moet alleen wel gemotiveerd zijn om wat gezonder te willen gaan leven. Wil jij fitter worden? Vanaf september 2023 is er weer de mogelijkheid om je aan te melden. Hiervoor kun je onze website in de gaten houden.

Klik hier voor een toelichting op de woongebieden.