Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Onderwijs

Kan ik als school begeleiding krijgen op het gebied van vitaliteit?

De stap om op school gezondheid en vitaliteit een plek te geven binnen de huidige onderwijsstructuur kan vragen om wat extra begeleiding. Hiervoor zijn de programma’s sportieve gezonde school, What the Health?! (VMBO) en Fit in! (MBO). Samen met een sportcoach krijgt de school gedurende een jaar of half jaar begeleiding om een passend aanbod te maken voor de school. Dat betekent dat het programma op elke school er anders uit kan zien, maar daardoor juist goed te implementeren valt in ieders visie en organisatie. In samenspraak wordt er vanuit een keuzemenu een programma opgesteld die de gezondheid en vitaliteit kan verbeteren. Met elkaar wordt gekeken naar een duurzaam beleid.