Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Huis voor de Sport Groningen

Vervolgpilot MBO Sportpas

Voor laatstejaars mbo-studenten

Afgelopen studiejaar heeft de ACLO een pilot gelanceerd voor laatstejaars mbo-studenten. In het komende studiejaar krijgen nog meer studenten de kans om hieraan deel te nemen! We hebben 75 kaarten beschikbaar voor mbo-studenten die volgend schooljaar in het laatste studiejaar zitten. Ben jij student van Noorderpoort, Alfa-college, Terra MBO of ROC Menso Alting? Dan ben jij van harte welkom bij de studentensport in Groningen.

Breed sportaanbod
De ACLO is de studentensportorganisatie in Groningen. Met een ACLO-abonnement kun je voor een tarief van slechts €59,95 een jaar lang deelnemen aan groepslessen, cursussen en open uren. In totaal biedt de ACLO meer dan 100 verschillende sporten aan, het is bij uitstek de plek om (verder) te ontdekken wat je leuk vindt! Daarnaast zijn er in totaal 50 verschillende sportverenigingen aangesloten bij de ACLO in heel veel verschillende takken van sport, je kunt je hiervoor inschrijven via de ACLO. Als je lid wordt van een vereniging, moet je hier nog extra contributie voor betalen (dit verschilt per vereniging). Via deze vereniging zal je dan wekelijkse trainingen krijgen en ook kunnen deelnemen aan wedstrijden. Bij de verenigingen is het afwachten of je kunt aansluiten afhankelijk van het aantal beschikbare plekken.

De pilot is tot stand gekomen binnen de Innovatie werkplaats Vitaal MBO, waar de mbo-instellingen in de stad samen met de Hanzehogeschool Groningen en Huis voor de Sport Groningen innovaties ontwikkelen gericht op vitaliteit van mbo-studenten.

Zit jij komend studiejaar (vanaf september 2024) in het laatste jaar van je opleiding en lijkt het jou leuk om samen met een studiegenoot of alleen deel te nemen aan het ACLO Sportprogramma? Geef je dan nu op. Dit kan alleen of als duo, via onderstaand formulier. Gezien de verwachte interesse geldt het principe VOL = VOL, dus wees er snel bij! Na aanmelding ontvang je z.s.m. bericht van ons wanneer je je sportpas kunt afhalen.

Opgave voor ACLO kaart: Door je op te geven, verplicht je jezelf tot betaling van de ACLO kaart. Het bedrag wordt voldaan bij het ophalen van de sportpas aan de servicebalie van de ACLO

Hierbij bevestig ik mijn intentie om gebruik te gaan maken van het sportaanbod. Bij opgave verplicht ik mezelf tot betaling van de ACLO kaart. Gezien de verwachte interesse geldt het principe VOL = VOL. Studenten ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.