Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Bewegingsonderwijs

Ook voor het komende schooljaar maken we graag (nieuwe) afspraken met basisscholen in de provincie Groningen over de inzet van een vakspecialist bewegingsonderwijs van Huis voor de Sport Groningen. Interesse? We maken graag een offerte!

Als school wil je jouw leerlingen een stevige basis mee geven voor hun toekomst. Je zorgt ervoor dat iedere leerling zich op cognitief, sociaal- emotioneel, cultureel en lichamelijk vlak optimaal kan ontplooien. Uit wetenschappelijk onderzoek is bekend dat sport en bewegen niet alleen belangrijk is voor die lichamelijke ontwikkeling, maar ook voor andere aspecten. Voor jouw leerlingen is het daarom goed om (meer) sportief actief te worden en te blijven. Maak daarom gebruik van een vakspecialist bewegingsonderwijs van Huis voor de Sport Groningen. In verband met de planning horen we zo spoedig mogelijk of we een offerte voor jouw school kunnen maken. Dit kan via onderstaand formulier.

Meer info?
Neem contact met John Slagter van Huis voor de Sport Groningen via T 06-20138650 of E bewegingsonderwijs@hvdsg.nl.