Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Werken bij

Vacatures en stageplekken

Huis voor de Sport Groningen werkt samen met SportDrenthe en Sport Fryslan in SportMatchNoord als het gaat om werving & selectie. Actuele vacatures in de sport in Noord-Nederland vind je op sportmatchnoord.nl. Hier worden ook de vacatures van Huis voor de Sport Groningen kenbaar gemaakt.

Vacatures
Vakleerkracht bewegingsonderwijs

De sollicitatieprocedure en SportMatchNoord
SportMatchNoord ondersteunt Huis voor de Sport Groningen bij de zoektocht naar het juiste personeel. De sollicitatieprocedure loopt daarom gedeeltelijk via SportMatchNoord.

Als je bij ons solliciteert, komt je cv en motivatie eerst bij SportMatchNoord terecht. Zij selecteren de meest geschikte kandidaten en leggen deze voor aan ons. Wij nodigen vervolgens een aantal sollicitanten uit voor een gesprek. Klik hier voor meer informatie.

Stagemogelijkheden
Binnen Huis voor de Sport Groningen bieden we altijd de mogelijkheid om stage te lopen. We hebben ruimte voor studenten MBO en HBO op het gebied van sport en bewegen en gezondheid. Ook zijn er mogelijkheden op communicatiegebied. Interesse? Stuur een mail naar info@hvdsg.nl.