Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Cases

Onze mooiste verhalen

Op deze pagina vind je onze mooiste verhalen. Huis voor de Sport Groningen ondersteunt iedereen op het gebied van sport en bewegen. Deze verhalen gaan over onze mooiste resultaten en successen. We hopen je hiermee te stimuleren.

Nijha stimuleert bewegen in de wijk met beweegoplossingen voor jong en oud

Alweer een flink aantal jaren is Nijha aangesloten bij het Clubhuis van Huis voor de Sport Groningen. De samenwerking werpt haar vruchten af met name op het gebied sporten en bewegen in de buurt. Wat doen Nijha en HvdSG samen en hoe kunnen scholen, verenigingen, gemeenten en andere sportorganisaties uit de provincie Groningen hier hun voordeel mee doen?

Energy Valley Topclub: samen duurzaam aan de top!

De Energy Valley Topclub staat voor teamwork! Teamwork om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij energie en transitie door ze met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met de ‘Topclub’ hebben BAM, Essent, Gasunie, Groningen Seaports en Kuijpers hun krachten gebundeld als groenpartner van FC Groningen (voetbal), Donar (basketbal), Abiant Lycurgus (volleybal) en Nic./Alfa-college (korfbal).

GasTerra kiest bewust voor het project Sportieve Gezonde School

GasTerra is een Gronings bedrijf, dat investeert in zijn personeel en in maatschappelijke, sportieve en culturele activiteiten. Daarbij richt GasTerra zich primair op de stad en regio Groningen. Dat is niet voor niets. Een groot deel van GasTerra’s in- en verkoopvolume bestaat uit Gronings gas en het kantoor is in Groningen gevestigd. Kortom, de onderneming mag een grote speler op de Europese gasmarkt zijn, we voelen ons vooral een Gronings bedrijf en dragen daarom graag bij aan het leven in de stad en de regio.

“Een kantine zou toch dé plek moeten zijn waar je ook lekker en gezond kunt eten?” Sligro en Huis voor de Sport Groningen slaan handen ineen.

De rol van de sportvereniging verandert. Sport wordt niet langer alleen als doel gezien, maar steeds meer als middel. Sportverenigingen krijgen hierdoor een steeds grotere maatschappelijke rol. Sligro onderkent dit en is een samenwerking aangegaan met Huis voor de Sport Groningen en wil daarmee het thema ‘Versterking sportverenigingen en leefbaarheid’ ondersteunen.