Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Clubhuis partners - Overzicht

Samen maken we ons sterk voor een gezond en vitaal Groningen

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen. Dat doen we samen. We zijn een maatschappelijke organisatie en maken ons hard voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Donar

Huis voor de Sport Groningen ondersteunt Donar in de organisatie van Health Energizers!-basketbalclinics in de provincie Groningen.

Lees meer

Noorderpoort

Noorderpoort ondersteunt het maatschappelijk thema ‘Versterking sportvereniging’.

Lees meer

Nijha

Nijha is al ruim 90 jaar producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij ondersteunen onze klant van A tot Z, van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. Nijha ondersteunt Huis voor de Sport Groningen in het maatschappelijke thema 'Sportieve gezonde jeugd'.

Lees meer

Sportstroom

SportStroom ondersteunt Huis voor de Sport Groningen met het maatschappelijke thema ‘Versterking sportvereniging’.

Lees meer

Medisch Centrum Zuid

En we bekijken mogelijkheden om samen te werken waarbij we binnen de preventieve kant de beweegcultuur kunnen versterken.

Lees meer

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen ondersteunt de breedtesport in Groningen. Onder andere daarom sluit zij zich aan bij MVO van Huis voor de Sport Groningen.

Lees meer

MartiniPlaza

MartiniPlaza ondersteunt de breedtesport in de provincie Groningen en is Supporter van het Partnerplatform.

Lees meer

Healthy Ageing Network

Lees meer

GasTerra

“GasTerra is zeer positief over de samenwerking met Huis voor de Sport Groningen in het project de “Sportieve Gezonde School”. Op deze manier kunnen we bijdragen aan een gezondere leefwijze voor de jeugd in de provincie Groningen. Ons sponsorbeleid richt zich op Groningse projecten, waarbij wij ook graag ruimte maken voor maatschappelijke projecten’, aldus Anton Buijs, manager Communicatie & Public Affairs. ‘Wij hopen dat het project zoveel positieve uitstraling heeft, dat andere provinciën in Nederland dit goede voorbeeld zullen volgen.”

Lees meer

Vos Interieur

Lees meer

Energy Valley Topclub

De samenwerking met Huis voor de Sport Groningen komt tot uiting in het project “Energy Kids!” Het doel van het project is het vergroten van de kennis en interesse voor (energie) techniek en duurzaamheid bij jeugd als gevolg van sport en bewegen. Dit gebeurt door het organiseren van ‘Energie spelen’ in circuitvorm.

Sligro

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Sligro zet zich daarom samen met Huis voor de Sport Groningen in om een steentje bij te dragen aan een gezondere kantine.

Lees meer