Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Doortrappen voor kinder(fiets)en

Ben jij 60-plusser en wil je iets doen voor de volgende generatie Groningers? Kom dan in actie: doe mee met Doortrappen voor kinder(fiets)en en help de volgende generatie op de fiets!

Fietsen is fijn! Juist ook als 60-plusser. Je blijft langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Maar wat als je opgroeit in armoede? Sommige kinderen in de provincie Groningen hebben geen fiets en lopen daardoor veel voordelen mis. Kom daarom in actie voor de volgende generatie, zodat ook zij straks fit en veilig kunnen doorfietsen tot hun 100ste.

Wat kan jij doen? Simpel!

  1. Maak een fietstochtje naar een plek in jouw omgeving die jij mooi vindt. De afstand maakt niet uit, gewoon lekker (driewiel)fietsen of e-biken. En vraag direct een ander met je mee te doen!
  2. Maak ter plaatse een foto van jou, je fiets en je eventuele fietsmaatje. Nog geen fietsmaatje? Kijk eens hier voor leuke groepsfietstochten bij jou in de buurt.
  3. Stuur je foto in via doortrappen@senza.nl of via 06-81273307 (WhatsApp). Vergeet niet daarbij je naam, leeftijd en woonplaats te vermelden.
  4. Voor elke 50 fietstochtjes doneert Doortrappen Groningen een kinderfiets én een fietshelm aan het ANWB Kinderfietsenplan in de provincie Groningen. Zij zorgen ervoor dat de fietsen terecht komen bij Groningse kinderen zonder fiets, die nu noodgedwongen stilstaan.
  5. Zo help jij de volgende generatie ook op de fiets en maak je bovendien kans op een high-tea voor twee!

Denk jij nu “maar ik kan niet zo goed meer fietsen”, of vind je het spannend? Klik dan eens hier en lees meer over hoe Doortrappen Groningen je helpt om fit en veilig te kunnen blijven fietsen tot je 100ste.