Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Scholing nijntje Beweegdiploma Westerwolde

Vanuit het Provinciaal Beweegakkoord Groningen en de daarbij aangesloten partners organiseren we dit voorjaar, in samenwerking met Alfa-college Sport en Bewegen en de KNGU, een scholing nijntje Beweegdiploma in de gemeente Eemsdelta voor (toekomstige) professionals uit de provincie Groningen en jij kunt daarbij aanwezig zijn.

DRAAG JIJ BIJ AAN EEN VAARDIGE GENERATIE?
Bewegen maakt gelukkig! Gevarieerd en met plezier bewegen op jonge leeftijd (2-5 jaar) levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Wij gunnen elk kind deze goede basis. Jij kunt daaraan bijdragen door deze training te volgen.

WAT IS NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?
Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma waarin kinderen spelenderwijs alle belangrijke basisvormen van bewegen leren. Deze lessen mogen alleen gegeven worden door speciaal opgeleide trainers en met het keurmerk nijntje Beweegdiploma. Klik hier voor meer informatie.

VOOR WIE? 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die werkt of wil werken met deze doelgroep (denk aan: kinderopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang, voorscholen en overige aanbieders). 

CURSUSINFORMATIE
Nijntje Beweegdiploma Eemsdelta
Donderdag 4 april, 18.30-21.30 uur
Donderdag 11 april, 18.30-21.30 uur
Donderdag 18 oktober, 18.30-21.30 uur

Locatie:
Kindcentrum Noord
Waddenweg 6
9933 KH Delfzijl

KOSTEN?
Vanuit het Lokaal Sportakkoord wordt het mogelijk gemaakt om de cursus te volgen tegen een gereduceerd tarief van €75,- per deelnemer (normaliter €200,-). Dit is inclusief certificaat en studiemateriaal.

AANMELDEN
Meld je hier rechtstreeks via de KNGU aan. Dit kan t/m 21 maart.
Bekijk hier ook alvast de volledige scholingskalender 2023-2024 bewegen 0-6 jaar.

MEER INFO
Neem voor meer informatie contact op met Eva Gnodde van Huis voor de Sport Groningen via
E e.gnodde@hvdsg.nl of T 06 267 45 864.