Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Steun je club! Blijf lid!

Deze oproep is gericht aan alle sporters & supporters van sportverenigingen in de provincie Groningen. Juist in deze onzekere periode is het van belang om samen eensgezind de schouders eronder te zetten. Alleen zo komen we deze crisis te boven en als winnaar uit de strijd.

Sport en sportverenigingen zijn voor velen van ons een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Voor de één betekent dit elke dag trainen, voor de ander in het weekend zijn/haar (klein)kind aanmoedigen en voor weer iemand anders dat hij/zij vrijwilliger of sponsor is bij een vereniging.

Ook de verenigingen en hun leden worden door deze crisis hard geraakt. Maar zoals zo vaak in de sport betekent op achterstand komen niet dat je de wedstrijd gaat verliezen. Zo is het ook met de strijd die we met zijn allen voeren tegen het COVID-19 virus.

Daarom moeten we nu als team opereren. Want alleen gezamenlijk, eensgezind en met steun van alle leden, alle sporters, alle vrijwilligers, alle trainers/coaches, alle sponsoren en alle supporters gaan we deze wedstrijd winnen! Wij roepen iedereen op om ook in deze tijd jouw club te blijven steunen.

Door lid te blijven van jouw club, maar ook door bijvoorbeeld de sponsoren van jouw club te ondersteunen. Zodat we na de crisis weer kunnen juichen voor onze helden op de velden.

#steunjeclub #blijflid