Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Video Sportgala Groningen 2021 op 27 januari

Beleef het mee!

Het Sportgala Groningen 2021 wordt op donderdag 27 januari gelanceerd via een video-uitzending die vanaf 18.00 te zien zal zijn via www.sportgalagroningen.nl. Als gevolg van de coronamaatregelen zit een fysiek gala er helaas niet in, maar toch krijgen de Groninger sporthelden op deze manier de eer en erkenning die zij verdienen.

Bij het jaarlijkse feestelijke gala van en voor Groningers – dat de afgelopen edities in MartiniPlaza plaatsvond – staat traditioneel het uitreiken van de sportprijzen en het eren van de sport(ers) van de provincie Groningen centraal. Dit jaar dus in de vorm van een video-uitzending.

Sportgala Groningen 2021 is een gezamenlijk initiatief van de volgende partners:
Provincie Groningen, Gemeente Groningen, Noorderpoort, Huis voor de Sport Groningen, MartiniPlaza, Sport Science & Innovation Groningen en mediapartner Dagblad van het Noorden.