Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Energy Valley Topclub: samen duurzaam aan de top!

De Energy Valley Topclub staat voor teamwork! Teamwork om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij energie en transitie door ze met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met de ‘Topclub’ hebben BAM, Essent, Gasunie, Groningen Seaports en Kuijpers hun krachten gebundeld als groenpartner van FC Groningen (voetbal), Donar (basketbal), Abiant Lycurgus (volleybal) en Nic./Alfa-college (korfbal).

In het kort

Duur
Doorlopend

Dienst
Energy Kids

Doelgroep
Lokale ondernemers en jeugd

Resultaat
Duurzaamheid en techniek promoten

Samen duurzaam aan de top

Energy Valley Topclub organiseert sportclinics, business meetings en samenwerkingsprojecten om groene energie te promoten bij het brede publiek en lokale ondernemers, de jeugd te enthousiasmeren voor duurzaamheid en techniek én een ontmoetingscentrum te zijn voor de energiesector. Met kennisinstellingen, Groninger topsportverenigingen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bundelt Energy Valley Topclub onder de noemer ‘Samen duurzaam aan de top’ de komende jaren de krachten. Het onderwijs en de sport kunnen worden benut om de energieboodschap breeduit over te dragen en daarbij een miljoenenpubliek te bereiken.

Energy Kids!

De samenwerking met Huis voor de Sport Groningen komt tot uiting in het project “Energy Kids!” Het doel van het project is het vergroten van de kennis en interesse voor (energie) techniek en duurzaamheid bij jeugd als gevolg van sport en bewegen. Dit gebeurt door het organiseren van ‘Energie spelen’ in circuitvorm. De coördinatie en uitvoering hiervan is in handen van Huis voor de Sport Groningen. In de voorjaarsvakantie was “Energy Kids!” al onderdeelvan twee sportdagen voor basisschoolleerlingen in Haren (zie foto).

De Energy Valley Topclub bestaat uit groenpartners en groenleden. Daarnaast zijn de Natuur- en Milieufederatie Groningen, de gemeente en de provincie Groningen supporters van de Topclub.

Wij kunnen jou helpen!

Neem nu contact met ons op.

Heb je vragen? We helpen je graag verder. Je kunt van maandag t/m donderdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Ook kun je ons e-mailen met jouw vraag, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.