Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Herijkingsbijeenkomst Gronings Provinciaal Beweegakkoord

Op 23 januari 2024 organiseren we de Herijkingsbijeenkomst van het Gronings Provinciaal Beweegakkoord. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle partners van het beweegakkoord en vindt van 09.00-13.00 uur plaats op sportpark De Langeleegte in Veendam.

Inmiddels kent het Gronings Beweegakkoord 48 partners en wordt er sinds 2020 binnen verschillende werkgroepen samengewerkt aan mooie initiatieven. Met als doel het geven van impulsen aan sport en bewegen in provincie Groningen vanuit vijf verschillende thema’s. We zijn nu op een punt beland waarop het belangrijk is om samen de koers te herijken. Zijn we op de juiste weg en zetten we de juiste stappen? Zijn er trends, ontwikkelingen of andere relevante thema's waarop we de komende jaren moeten inspelen? Dit willen we gezamenlijk gaan onderzoeken tijdens de herijkingsbijeenkomst, waarbij de aanwezigheid van de partners van groot belang is!

Programma
08.45 uur: Inloop
09.00 uur: Opening door Karin Zwart en Edith Frijlink
09.15 uur: Welkomstwoord door gedeputeerde Bram Schmaal
09.30 uur: Ondertekening van nieuwe partners
09.40 uur: Toelichting programma
09.45 uur: Pauze
10.00 uur: Workshop Herijking
11.30 uur: Terugkoppeling Herijking
12.30 uur: Lunch

Locatie
De Herijkingsbijeenkomst vindt plaats in het Henk Nienhuis Stadion op sportpark De Langeleegte.
Adres: Langeleegte 16a, 9646 BG Veendam