Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Inspiratiebijeenkomst Beweegtoppers

Resultaten én doorontwikkeling

Op dinsdag 28 november vindt de tweede inspirerende bijeenkomst over het project 'Beweegtoppers' plaats bij Donar. Voor iedereen die de eerste bijeenkomst op 18 september bij FC Groningen heeft gemist, bieden we nu een nieuwe kans hierbij aanwezig te zijn. Beweegtoppers is een 18 weeks lesprogramma voor waarbij kinderen van 4-6 jaar uitgedaagd worden om zowel binnen als buiten veelzijdig te bewegen met o.a. behulp van een zogenaamde 'Skillsbox'. Het doel van Beweegtoppers is om de breed motorische ontwikkeling en het beweegplezier van kinderen te stimuleren zodat de kans op een leven lang bewegen vergroot wordt.

Voor wie?
Beweegtoppers heeft de afgelopen periode op diverse basisscholen gedraaid. Daarnaast wordt het programma door ontwikkeld voor de kinderopvang. De bijeenkomst is dan ook bedoeld voor enerzijds directies, groepsleerkrachten, vakleerkrachten, buurtsportcoaches, onderwijsassistenten van basisscholen, anderzijds voor betrokken bij een BSO of kinderopvang die kinderen in de leeftijdscategorie van 2-6 jaar uit willen dagen om meer en veelzijdiger te bewegen.

Locatie
Martiniplaza (businessroom Donar)
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Programma 28 november
17:30 uur: inloop
18:00 uur: eten
18:30-19.15 uur: presentatie resultaten, ervaringen en informatie Beweegtoppers
19.30 uur: bijwonen wedstrijd Donar - VS ZZ Leiden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eva Gnodde van Huis voor de Sport Groningen via
E e.gnodde@hvdsg.nl of T 06 26 74 58 64.