Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Je bevindt je in: Bedrijven

Inspiratiebijeenkomst Beweegtoppers

Resultaten én doorontwikkeling

Op maandag 18 september vindt een inspirerende bijeenkomst over het project 'Beweegtoppers' plaats bij FC Groningen. Beweegtoppers is een 18 weeks lesprogramma voor waarbij kinderen van 4-6 jaar uitgedaagd worden om zowel binnen als buiten veelzijdig te bewegen met o.a. behulp van een zogenaamde 'Skillsbox'. Het doel van Beweegtoppers is om de breed motorische ontwikkeling en het beweegplezier van kinderen te stimuleren zodat de kans op een leven lang bewegen vergroot wordt.

Voor wie?
Beweegtoppers heeft de afgelopen periode op diverse basisscholen gedraaid. Daarnaast wordt het programma door ontwikkeld voor de kinderopvang. De bijeenkomst is dan ook bedoeld voor enerzijds directies, groepsleerkrachten, vakleerkrachten, buurtsportcoaches, onderwijsassistenten van basisscholen, anderzijds voor betrokken bij een BSO of kinderopvang die kinderen in de leeftijdscategorie van 2-6 jaar uit willen dagen om meer en veelzijdiger te bewegen.

Locatie
Skybox FC Groningen
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen

Programma 18 september
18:00 uur: inloop / eten
18:30-19.30 uur: presentatie resultaten, ervaringen en informatie Beweegtoppers
20.00 uur: bijwonen wedstrijd FC Groningen-Jong PSV

Aanmelden/meer info
Benieuwd naar de resultaten van Beweegtoppers of heb je interesse om ermee te gaan werken? Meld je dan uiterlijk 11 september aan voor de bijeenkomst via onderstaand aanmeldformulier. Wees er snel bij want vol = vol.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eva Gnodde van Huis voor de Sport Groningen via
E e.gnodde@hvdsg.nl of T 06 26 74 58 64.